57 a. Fira del Vehicle Usat

Allà on gairebé acaba la vall, on només queda ja aiguabarrejar-se amb el Llobregat, els Picapolls de la Gavarresa, van celebrar la seva diada.

La sortida cap al sud de gent propera, on viatja cada any, després de la setmana santa, esdevé epicentre de vehicles, maquinària agrícola, i diferent trobada de sectors per acabar teixint territori, Artés.

La 57 a. Fira del Vehicle Usat, va reunir els padrins Salats de Súria i els morats. Els nervis tornaven a estar a flor de pell, actuàvem a casa, i això comporta la pressió de voler agradar a família, amics, vilatans i forasters encuriosits.

Igualar la millor diada fins al moment arribaria aquell dia de festa. De seguida els efectius morats van aixecar dos P4 d’entrada amb la companyia dels seus padrins.

I es van arremangar per construir els 4d6p sense problemes, ja no espantava aquell 5d6 que seguiria, tant pesat com sòlid i llarg en execució, el més matiner de la història de la Colla.

5d6
5d6

El 3d6p va finalitzar la tercera ronda dels Picapolls, ja només faltava el típic vanet de 4 que sempre vol acabar premiant a incorporacions noves i fidels.

Per finalitzar i lluint múscul, la colla va aconseguir omplir de pilarets de 2 l’esplanada de Cal Sitjes, orgullós testimoni de revolucions passades.

La colla s’havia merescut remullar la carcanada, merescuda recompensa continguda, la diada s’ho valia. Ja per acabar, es va fer un sopar de germanor amb els padrins Salats.

La pròxima fita apunta alt; la III Trobada de Colles Castelleres del Bages presagia competència i lluïment, i la set de 7 comença a notar-se.

Deixa un comentari