Travessant fronteres

Els de la camisa morada es van emplaçar a deixar enrere el mal gust de boca, aquell regust amarg que portaven assaborint des de Guissona el volien esborrar a Andorra.

El país de les 7 parròquies va tornar a acollir als Picapolls per segon cop i aquesta vegada celebrant el segon aniversari del bateig dels Castellers d’Andorra.

Aquest any la diada canviava de dia, de dissabte a diumenge, i de lloc, de Canillo a Andorra la Vella.

Amb els efectius desplaçats per diferents dies, hores, llocs i mitjans, ningú va faltar a la plaça de la Rotonda a les 12 del migdia, els amfitrions Andorrans i els Maduixots de l’Alt Maresme acompanyaven els de la Gavarresa.

Amb canvis molt diferenciats al tronc dels tres castells envers la temporada passada, la colla de la vall fluvial va mostrar una gran solvència i capacitat versàtil per afrontar qualsevol repte d’aquesta temporada.

Pilar de 4 d’entrada acompanyat amb els 4d6, 4d6p i un 3d6p, finalitzant amb un altre P4, completaven la jornada, amb alegria i estrenes que van fer créixer el cabal del Valira, company de plaça i viatge.

Els Picapolls van acabar la jornada acollits pel gran amfitrió i dinant conjuntament amb Maduixots, agafant forces per passar la setmana santa i esperar amb il·lusió la diada de la Fira d’Artés, el 22 d’abril, amb companyia dels padrins, Salats de Súria, i bon preludi per St. Jordi.

Deixa un comentari