Osona als peus, Muntanyola al cap

Com dèiem ahir, el cicle de la terra i la vinya acompanyen el picapoll en el decurs del temps.

A Muntanyola, amb la Plana als peus els Picapolls van ocupar l’esplanada davant de la parròquia acompanyats dels Nyerros i els Tirallongues.

La primera prova de foc de la temporada venia precedida d’un assaig especial passat de puntetes i amb Muntanyola al cap per carregar piles per la colla de cara a la nova temporada.

I es va començar obrint amb un pilar de quatre de dones per complert que segurament no serà l’últim.

La solvència del 3d6 a la primera ronda semblava presagiar certa supèrbia, fent oblidar l’assaig del divendres, però el següent 3d6p va fer posar en alerta la pinya què va haver de treballar de valent per tirar el castell amb les mancances què venien del tronc.

Aquest toc d’alerta va fer palès que encara hi ha castells que s’han d’assajar més i què hi ha rodatge per endavant, el 4d6 de la tercera ronda va seguir la mateixa dinàmica i les rengles van quedar totalment desquadrades al cap de descarregar el castell.

Un gran pilar de sortida per acabar amb el crit de guerra dels Picapolls per celebrar-ho i la polca tot seguit van acabar amb la primera diada de la temporada, amb Osona els peus, i ara ja Gironella al cap

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s