Nova junta tècnica

Seguint el calendari marcat pels estatuts, el passat 25 d’octubre els Picapolls de la Gavarresa vam organitzar una assemblea extraordinària per presentar el balanç econòmic de la colla, la valoració anual, i la tria de la nova junta tècnica. Més enllà dels números i de les votacions, el 2015 ha estat un any de gran aprenentatge i emocions, i la feina ben feta per part de tots els membres de la colla ens esperona a seguir endavant i a encarar la primera temporada sencera com a membres de la Coordinadora de Colles Castelleres, l’entitat que engloba tot el seguit de colles del país.

L’objectiu pel 2016 és el de créixer com a colla castellera de la Vall de la Gavarresa i guanyar amplada abraçant tots els pobles del seu voltant, així com el de consolidar-nos i assolir el major nombre de castells de 6 possible.

Volem aprofitar aquest post per agrair de tot cor la feina feta pel nostre cap de colla sortint, així com l’esforç de totes aquelles persones que han fet possible l’any del nostre bateig. Al mateix temps, també volem donar la benvinguda a la nova junta tècnica i desitjar-los molta sort en aquesta nova aventura.

Tot està per fer, i tot és possible!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s