Aquella Colla

El camí era llarg i difícil, i sabien que l’objectiu només el podrien assolir amb compromís i tossuderia. Amb un punt de bogeria i amb el dubte de si havien triat la millor poció, van continuar nedant, sense descans i a vegades contra corrent, per intentar consolidar les proves i créixer en amplada.

            IMG-20150427-WA0016       IMG-20150427-WA0015

Així es va presentar aquella Colla a Manresa: sense escut ni color, però armada fins a les dents. A banda de l’alçada, el gran repte autoimposat era comprovar com l’esforç realitzat durant els mesos d’hivern havia servit per fer un pas de qualitat.

Darrere de Colles més veteranes, aquells mamellons es van plantar a la Plaça Major de Manresa amb la seguretat d’aconseguir tres castells de sis. I amb el cor bategant amb força sota les camises de quadres, els de la Gavarresa van tornar a demostrar que estan en un gran moment de forma i confiança.

Començant amb un pilar de quatre –conjuntament amb la Colla amfitriona, els Salats de Súria i els Castellers de Santpedor– i després d’esperar amb impaciència el seu torn, els Picapolls van carregar i descarregar un quatre de sis molt sòlid. Llavors, van haver de lluitar un quatre de sis amb pilar que va fer emmudir i girar la vista als incondicionals. L’adrenalina imperava entre els sense-camisa, i va ser a la tercera ronda que el primer tres de sis de la història dels Picapolls es va dur a terme sense notar els canvis al pis de terços.

IMG-20150428-WA0002       IMG-20150505-WA0002

Tancant la diada amb un quatre de sis conjunt, i després dels pilars de comiat –amb el característic “Vanet” de Picapolls–, l’èxit de la diada de foc demostrava la capacitat dels Picapolls per seguir creixent dia a dia. Una primera diada completa que va omplir d’orgull el nostre nom, ultimament masegat per les traves burocràtiques, però que continuarà, i de quina manera, fent soroll. D’ara en endavant, sempre Picapoll!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s