Actuació a la Festa Major de Santa Maria d’Oló

Fer castells mai ha estat una tasca fàcil. Fer coses que s’hi assemblin, fer-los en llocs on no sigui tradició i aixecar-los encara molt menys.

Intentant pujar al carro d’altres colles de la comarca, els Picapolls es desplaçaven a la festa major d’Oló preparats per a fer proves que consolidessin la pinya i el tronc de cara a la festa major d’Artés, i sense oblidar on s’estava, al mateix temps es volia reconèixer l’aportació a la colla que fa la mateixa gent d’Oló.

Els nervis no eren pocs. Alguna caiguda soferta en els assajos previs afegien pressió a la colla, que tampoc oblidava que per la Fira d’Artés també s’havia fet llenya. Amb el cos tens però el cap clar, els Picapolls van plantar-se a plaça convençuts de què alguna cosa positiva sortiria de l’actuació, doncs l’aportació de membres dels Salats també aportaria seguretat, i així va ser.

Els grallers d’Artés van fer sonar el toc de castells i  un “Vanet”, pilar central de 4 i dos pilars de 3 a dreta i esquerre, es va alçar a plaça amb els somriures que  ja s’encomanaven per si sols.

Tot seguit la colla va carregar i descarregar un 4 de 6 fins a dosos amb força participació al tronc per castellers d’Oló. Després la colla ja començava a mirar amunt amb un 3 de 6 amb pilar descarregat  amb acotxaneta, i seguidament el 3 de 6 també descarregat amb acotxaneta. El final de l’actuació es va fer amb un vistós pilar de 4 aixecat i descarregat per sota amb la conseqüent eufòria de tots els Picapolls.

La colla va continuar la festa major participant d’un pica pica que el consistori havia preparat, i les rialles, sensacions i batalletes de l’actuació van semblar mai tenir fi. L’actuació farà que la colla ara tingui les 2 setmanes per arribar a festa major d’Artés per acabar de treballar, polir i definir els castells que s’hi voldran portar amb molta més seguretat .

Amunt Picapolls!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s